lørdag 8. desember 2012

Jakten på julestemningen. Del 8.

Det er hold-in og push-up og stockings og spraytan og det aller meste for å få en skikkelig naturlig og frash look. Og det er down med humøret og up med stressnivået og det er kaos og engstelse og Dagbladoverskrifter om "Den Farlige Julebordsex'en" og "Slik blir du syk av.....(fyll inn det som måtte passe), det er vonde sko og valken fra i fjor og løsnegler og neglelakk og enda en ny valk, hvor kom nå den fra? Og det er grining og angring og man er sikker på at dobbelsidig lungebetennelse (MINST!!) er på vei, og ungene, stakkars ungene og.... men så er man der da...

Og det er fakler og dempet belysning og julemat og julemusikk og smil og glede og skoene sparker jeg av under stolen og jeg har skikkelig lyst til å danse, men gjør det ikke, mest av hensyn til de andre. Vi snakker og spiser og fniser og lytter til litt tåpelige taler og synes det siste året har gått urimelig fort og tenker at det er nå utrølig godt mer ribbe likevel, og vi koser oss og smugrøyker litt og kvelden går. Fort.

Så ler vi og smiler og spiser enda mere og går hjem uten sjefen og uten spenstige krangler, men med et og annet nytt bekjentskap og et og annet nytt fjes på gemalens kollegaer, og så blir det liksom en fin kveld likevel.

Ha en flott kveld, med og uten
dagbladet!
Ikke akkurat sånn. Puh.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar