fredag 28. desember 2012

"Its not who I am underneath but what I do that defines me"

(Bruce Skywalker, Batman)
"Vær snill med fuglene, Alfred!"

Man skal passe på småfuglene, er det sagt. Ikke minst er det printet inn i min generasjon av "Jul i Skomakergata"-unger, at småfuglene skal få julenek og smuler og smultringer og all slags godt. Det e ikkje lett å ver fuggel i dag, og poden på 12 ska gjørr noge med det. På sløyden. Meisebollestativ.

Selvsagt med en vri. Mine unger lager ikke den mainstream spurven de andre lager til anheng, nope, Mine gener lager selveste Bat-utgaven av meisebollestativ, selveste BatMeisen.
Jeg er forøvrig uhyre fornøyd med denne egenskapen, og synes det var årets mest magiske pakke på julaften! Superstolt, og kjenner igjen hvert gram av disse genene!!!

Det er meldt storm og kaldt uvær, og på hekken henger BatMeisen, klar til å hjelpe en spurv i nød. Det spørs i grunnen bare om fuglene er tøffe nok til å tråkke denne Bat'en på tærne for å få seg en matbit.

(Status etter en lite produktiv formiddag i heimen: Naboens meiseboller er snart tomme, der de henger utenfor vinduet hans. BatMeisen har fortsatt ingen besøk, men en skokk småfugler av diverse fjørete karakter sitter i hekken og bever av angst.)


Pass godt på småfuglene, folkens. Helst uten trikot!Men med klær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar