torsdag 20. desember 2012

Jakten på julestemningen. Del 20.

Ingen advent uten juletårene. De kommer gjerne den første feriedagen/kvelden, og oversvømmer selve feriegleden en liten stund. Jul har alltid et anstrøk av melankoli, lengsel og sorg, ikke minst i år, og i dag er det juletårenes dag. Gleden fargelegges alltid litt av sorgen, uten det mørke ville vi kanskje ikke se lyset og fargene?

Det er godt å kjenne at man lengter, da vet man at man elsker. Det er vondt å kjenne at man lengter, for da vet man alt man har mistet. Noen lengter allikevel alltid mer. Gråter litt for de også.

Lytt til denne, kanskje juletårene dine også kommer?

(behov for å trøste? Behov for trøst? Klemmer mottas og gis med (tårevåt) takk!)
Snoopy. Magisk.

3 kommentarer:

  1. Det trøster jo litt å vite at vi er flere!;) litt sånn tom-i-kroppen, skulle-ha-vært-mer-med-ungene, kan-det-bli-ryddig-til-svigermor-kommer?, nå-SKAL-jeg-slappe-av-tom-i-kroppen-dag! Tenker dagen i morgen blir bedre! For oss begge:))

    SvarSlett
  2. Ops! Dobbel tom til og med;) ...glemte surrete-i-hodet!

    SvarSlett
  3. Det er absolutt håp om en bedre og mindre surrete morgendag! Selv om må-lista er lang og lenger enn lang, og bør-lista er milevis.vel, får ta dimme-lyset-trikset, og regne med at stemningen får maten til å føles god!!!! Gleder meg til å sitte, og vet jeg har sittedate med deg, glede!!!!

    SvarSlett