lørdag 29. mai 2021

Puste med magen, juble med sjela

(Først: Tusen takk for kjekke tilbakemeldinger på at jeg skriblerierer litt igjen! Jeg blir så glad!)

I dag har jeg løpt. Tro det eller ei, jeg har løpt i smellvakre Melsheia. Jeg har løpt så langt bena og pusten bar, og det var kanskje ikke så langt og det var kanskje ikke så fort og det var kanskje ikke så elegant eller effektivt eller hva det nå burde vært. Men jeg har løpt, akkompagnert av høylydt fuglekvitter, susing av mild bris i tretoppene og tørr grus under joggeskoa. 

I dag har jeg sittet. Kanskje ikke så vanskelig å tro, men jeg har sittet i sofaen og drukket morgenkaffe og ved Bråsteinvannet og bare nytt utsikten og i hagen med nok en kaffekopp og nettavisene, og jeg kommer til å sitte masse resten av dagen, akkompagnert av fuglekvitter, masete katt, naboens gressklipper og naboens barn. Jeg kjenner ikke naboen så godt, men dette er slike dager hvor vi hilser. Smiler. Nikker. Prater. 

I dag har jeg tenkt. Grublet. Endevendt. Problematisert. Forenklet. Tro det eller ei, jeg greier å gruble mens jeg sitter, går, løper, drikker kaffe, leser aviser, prater med andre, forbereder neste ukes jobb, rydder inn i oppvaskmaskinen. Det er mange å tenke på disse dagene. Noen å savne. Noe å glede seg over. Noe å være takknemligfor. Noe å kjenne at fortsatt gjør vondt. Noe som verker og noe som heles. Det er ikke hver dag grublingen tar slutt, men i dag, akkurat nå, sitter jeg her og lytter på maisommerens nabolyder, drikker kaffe, er sliten i leggene og har fått pusten igjen, katten har fått litt kos, jeg skal snart til frisøren og jeg har fått meldinger fra mennesker som minner meg på at jeg ikke er usynlig. 

Akkurat nå sitter jeg her, puster med magen og jubler med sjelen. 

Smellvakre Melsheia!




1 kommentar:

  1. Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig att vara vädjande om förlåtelse blev jag kallad till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

    SvarSlett