mandag 30. september 2013

Syk pike

(pike og pike.... "Sur, gammal, tverr kjerring med spysjuke" skapte ikke samme assosiasjoner akkurat!)

Jeg er syk. Det vil si, i skrivende øyeblikk er jeg vel på bedringens vei, såpass at jeg har klart å lure ned ett knekkebrød, og erstattet cola med kaffe. At jeg får svettetokter av å gå ut på badet, eller enda verre, sette på en maskin med klær, er en annen sak. Jeg har heller ikke hentet posten (laaaangt) og det blir skiver til middag. For de som orker det.

Jeg er usedvanlig dårlig til å være syk, og hadde egentlig bestemt meg for at jeg var frisk i dag, men etter et ublidt møte med stuegulvet (sverger! Det kom opp og møtte meg!) innså jeg at det lureste var å være hjemme. For flere parter enn meg, sannsynligvis. Ulempen med å være syk er jo at man ikke er frisk, og har god tid til å tenke på slike ting som ikke er så festlige å tenke på.

Fordelen med å være syk er at jeg faktisk føler meg litt utsovet etter helga. Selv om jeg får høy puls og skjelvende knær av å hente telefonen på stuebordet, har jeg sovet mer enn på lenge. Jeg føler vel også at det ikke gjør noe at jeg gikk temmelig amok i sjokoladeskåla fredag, og jeg kommer ikke til å ha lyst på taco igjen med det første. Taco smaker taco både på vei ned, og på vei opp. Så vet du det. En annen fordel er at jeg har avsluttet og påbegynt flere leseprosjekter, og er temmelig oppdatert på alt som ikke skjer i Nydalen.

Eksempler på ting som ikke frister. I dag.
Så altså. Syk.

Satser på å være frisk pike i morgen, med foldeskjørt, knestrømper, sirlige fletter og fregner på kinn.

Eller noe.

2 kommentarer:

  1. Æsj, så kjipt! God bedring! Håper du blir frisk fort :)

    SvarSlett
  2. Takk, på bedringens vei nå, om enn noe redusert. Hjelper godt med litt trøst og sympati!!!

    SvarSlett