søndag 28. april 2013

Smile-så-det-gjør-vondt-og-lørdag-på-en-søndag

Av og til innser jeg hvor innmari praktisk det er å være gift med en over 1.80. Sånn når det er noe med bilen. Eller med en lyspære. Eller når poden heller en kaffekopp, som noen svært skjødesløst glemte ved siden av den bærbare pc'en som egentlig er nær de evige error-marker nok som den er, oppi den bærbare forfatterdrømmen. Eller når poden har skoleprosjekt og skal lage et vannhjul og få lys i en lyspære. Eller når snuppå har opplevd at Tøffe-Tommy slettes ikke ville kose med en av de millionene med kosedyr hun omgir seg med, men heller demonstrere hvordan livet som Ozzy Osbournes flaggermus (eller kylling, alt hvilken nettside du er på....) måtte fortone seg, og elskede Bamsen kommer hodeløs hjem og symaskinen må fram... ja da. Da, altså. Da er det gullfint.

Hugh Grant. Og en ingenøirgreie.
Og på søndag. Søndag var en litt trøtt dag hos oss. En litt sånn trøtt-og-lei-og-lang-dag, og det ble omsider en trøtt-og-lei-og-lang-kveld, og jeg begynte surfingen på fjernkontrollen. Gemalen tastet. Jeg surfet og sukket selve sukket, SUKK. Supersukk.

-Vil du fortsatt se "Engelskmannen som gikk opp en ås, men kom ned  fra et fjell"?
-Ja... Ja!!!! (les som siklesikle ja!!!! Selveste Hugh Grant, selveste Wales og selveste rare mennesker på film og selveste studietida mi og selveste lengte til dette i maaaaange år og selveste tenk å ikke se det på en opptaksVHS og jabbadabbadooooo!!!)
-Eg fant han på Netflix....
-Har me det?
-Me har nå....
-Fantastisk!!!

.......

-Vil du ha sjokolade og?
-Ja!!!! (He know me so well)

Og vips, så var den litt triste søndagen en sprek lørdagskveld med godfilm (mmmm) med GodHugh og gemalen OG sjokolade.

Ikke sett filmen, sier du?? Vel, har du sansen for Hugh, for famling, sære rollefigurer, intense prester og snodige historier, samt Wales.... Do it!!!!

Filmen var forøvrig mye bedre uten VHS-skurring....

Og ja. Jeg venter i spenning. Hva betaler jeg for dette? Guttetur til Alpene? Sommerfest? Motorsykkel kjøpt usett på finn.no??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar